Projekt

Aktuella projekt

Nätpolarna

Näthat och negativa konsekvenser av sociala medier är ett snabbt växande problem som berör alla. Vi i stiftelsen Let’s Make Love Great Again har därför startat projektet Nätpolarna.
Wall of Kindness 2023

Den 16-31 januari sätter Stiftelsen återigen upp en ”Wall of Kindness” utanför Ica Maxi i Karlskoga. Överallt ser vi larm om barnfamiljer som får vända på varje krona till följd av prisökningar och människor i hemlöshet kämpar i detta nu mot den bitande vinterkylan. Det är vinter och tuffa tider. Rensa garderoben och skänk till en bättre behövande medmänniska!

Vi hyllar vårdens hjältar

Stipendium för enastående insatser inom svensk sjukvård. De insamlade pengarna från galan "En kväll för vårdens hjältar" används till ett årligt stipendium för vårdpersonal under fyra år. 1 september till och med den 30 november 2022 håller vi öppet för nomineringar.

Kommande projekt

Vi bygger världens största hjärta

Vi bygger en symbol för Sverige och kärleken, ett landmärke som ingen ska kunna se utan att tänka på såväl Sverige som kärleken.

Genomförda projekt

Wall of Kindness 2022

Tillsammans med lokala företagare i Karlskoga uppförde vi en så kallad "Wall of Kindness".


Manifestationen på Gärdet 2018

LMLGA och samarbetspartnern Prins Carl Philips och Prinsessan Sofias Stiftelse bjöd in hela Sverige till en stor kärleksmanifestation.

Värsta bästa skolprojektet

Vi har mellan 2019-2022 satt ca 220 000 läroböcker om nätet och hälsa i händerna på grundskoleelever och dess lärare runt om i Sverige.

En kväll för vårdens hjältar!

Vi anordnade en exklusiv gala som hela Sverige kunde ta del av. P.g.a. pandemin genomfördes galan publikfri.

LMLGA Föreläsningsturnén 2018/2019

Let´s Make Love Great Again arrangerar en serie föreläsningar kring psykisk ohälsa tillsammans med Andreas Jonsson.