Donera nu!

29-30 maj 2021 bjuder Let´s Make Love Great Again in hela Sveriges vårdpersonal till en hel helg i Stockholm med mat, dryck, uppträdanden och artister. Det är vårt sätt att tacka vårdens hjältar.

Vi hyllar vårdens hjältar blir stipendium!

På grund av omständigheter med pandemin kunde vi inte att kunna genomföra det evenemang som var planerat att äga rum i Hagaparken (Stockholm) den 28-29 maj 2022. Oavsett restriktioner är vår bedömning att det fortfarande skulle kännas oansvarigt att samla värdefull vårdpersonal på en begränsad yta. Med anledning av detta har vi nu beslutat att i stället för en hyllningskonsert använda de insamlade 400.000 till ett årligt stipendium för vårdpersonal under fyra år. Stiftelsen Let’s Make Love Great Again presenterar därför stolt: Vi Hyllar Vårdens Hjältar – stipendium för enastående insatser inom svensk sjukvård.

Den 1 september till och med den 30 november 2022 kommer vi hålla öppet för nomineringar. Då har du möjlighet att inkomma med namn samt motivering till varför just din vårdhjälte förtjänar detta stipendium. Har du en exceptionell kollega på äldreboendet? Har du blivit opererad av en kirurg som kanske till och med räddade ditt liv? Har en läkare på din arbetsplats jobbat dubbla skift varje helg i ett år? – Du bestämmer själv vem som ska nomineras och varför.

När nomineringsperioden är avslutad kommer vi att gå igenom samtliga motiveringar och tillsammans med en jury välja ut 10 vårdhjältar som utöver äran och utmärkelsen får 10.000 kronor var. Vi delar alltså ut 100.000 kronor totalt per år, under minst fyra år. Denna ceremoni kommer äga rum i december, så skriver du en av de bästa motiveringarna kan det vara just din vårdhjälte som får utmärkelsen samt ett välkommet tillskott i kassan innan jul.

Mer information kommer löpande, så håll utkik efter uppdateringar!

En kväll för vårdens hjältar

Till förmån för hela Sveriges vårdpersonal arrangerade vi en livesänd hyllningsgala från Grand Hôtel-Vinterträdgården lördagen den 7 november 2020.

Galan genomfördess i linje med Folkhälsomyndighetens rekommendationer och utan publik. 

Sarah Dawn Finer var kvällens programledare och galans husband var inga mindre än Augustifamiljen – välkända från den mångåriga TV-succén På spåret. 

Under kvällen frontades bandet av några av vår tids mest populära artister, såsom Miss Li, Petra Marklund, Linnea Henriksson, Peg Parnevik, Molly Hammar, Mariette och Pernilla Andersson. 

Du kan se galan i efterhand. Klicka på knappen nedan. 

 

BAKGRUND
Målet med insamlingsgalan var en nationell hyllningsfest för all Sveriges vårdpersonal – allas våra hjältar som under covid-19-pandemin genomgått och fortfarande genomgår sin tuffaste och mest utmanande prövning i modern tid. Vi ville ge tillbaka tillsammans med svenska folket och bjuda på två dagar med festligheter.

Hyllningen skulle ske den 28-29 maj 2022 i Hagaparken (Stockholm) dit hela landets vårdpersonal med respektive och barn var inbjudna för att kostnadsfritt ta del av ett stjärnspäckat program med artister, mat och dryck samt övrig underhållning.

På grund av omständigheterna med pandemin gick det tyvärr inte att genomföra evenemanget. Med anledning av detta har vi nu beslutat att i stället för en hyllningskonsert använda de insamlade 400.000 till ett årligt stipendium för vårdpersonal under fyra år.


MER INFO
Kontakta verksamhetsledare Niclas Lagerstam på mailadress niclas@lmlga.se eller telefon 070-510 57 17