Stöd oss

Att vara ett företag i 2000-talets Sverige är så mycket mer än att vara ett företag.
Det är att vara ett företag i samhället också. Ett företag bland människorna.
Av människor. För människor.
Av det följer att som företag vill man bli förknippad med att göra gott i och för samhället, att vara en samhällsaktör som bidrar till det positiva och till att göra något i tillvaron lite bättre.

Alla vill bidra till ett bättre samhälle.
Alla vill dra sitt strå till den gemensamma stacken.

I Let’s Make Love Great Again kan du som företagare vara med och göra en insats. Alla tjänar på ett samhälle där vi inte fyller tillvaron med hat och negativt beteende, destruktivitet och splittring utan istället skapar gemenskap och en samvaro där vi bryr oss om varandra och gör det bästa av vårt liv tillsammans.
Det vill du som privatperson och det vill du som företagare.
I Let´s Make Love Great Again kan du bidra till detta. Alla företag kan det – och vi vet att viljan finns. Hos dig och andra.
Ta kontakt med oss så kan vi prata om hur vi gör något bra tillsammans.
För, som vi brukar säga;
Tillsammans kan vi. Nästan allt.

Medlem i Giva Sverige

Giva Sverige är en branschorganisation som arbetar för ökat givande i Sverige genom att förbättra förutsättningarna för våra medlemmar att samla in gåvor på ett förtroendeingivande sätt.

Stöd Let's Make Love Great Again!

Gemensamma problem kräver gemensamma lösningar. Näthat, utanförskap och psykiska problem angår oss alla. Det är också tillsammans vi kan göra något. Därför hoppas vi att du vill vara med oss och sprida budskapet. Känner du att du även kan bidra med en slant är det fantastiskt. Swisha Let´s Make Love Great Again på 123 686 16 11 eller stöd oss via bankgiro: 5428-2447 . Tack för ditt stöd.