Värsta bästa hälsan

Exklusivt erbjudande
"Värsta bästa hälsan"

Härliga nyheter! Vill ni beställa klassuppsättningar av boken Värsta Bästa Hälsan erbjuder Generation Pep och Stiftelsen Let’s Make Love Great Again skolor att beställa klassuppsättningar till en hanterings- och fraktkostnad på endast 750:- (ingen moms tillkommer). Ett paket innehåller 25 böcker och en lärarhandledning. Vi hoppas Värsta Bästa Hälsan kan bli ett stöd och verktyg i ditt och skolans viktiga uppdrag kopplat till elevers hälsa. 

Boken är skriven av Maria Dufva tillsammans med ett antal specialister och innehåller kapitel om Sömn, Mat, Kroppen och Hjärnan och riktar sig till barn i åldern 10-13 år. Boken är full med fakta, råd och verkliga berättelser från barn, och ämnar ge barn och tonåringar kunskap som kan förändra deras liv i en positiv riktning. Framför allt hoppas vi att de som läser den här boken ska upptäcka att det inte är så svårt att ta hand om sin kropp och känna sig pigg, glad och att klara av skolan.

Några delar om bokens innehåll:
Sömnen – om vila och återhämtning skrivet av sömnforskare Christian Benedict
Maten – om kost och näring skrivet av dietist Karin Magnusson
Kroppen – om rörelse och aktivitet skrivet av
rörelse-expert Martin Lossman
Hjärnan – om psykisk hälsa och mående skrivet av hjärnforskare Sissela Nutley
Vem kan du prata med? – om viktiga vuxna ämnen?

Ladda ned gratis lärarhandledning av Värsta Bästa Hälsan här

Till boken finns en lärarhandledning där ni kan få inspiration och idéer till hur ni kan använda boken på er skola. Lärarhandledningen och mer stödmaterial finns på Generation Peps hemsida. Besök även gärna www.pepskola.se, ett kostnadsfritt stöd som på ett systematiskt sätt hjälper er med fysisk aktivitet och hälsosamma matvanor under skoldagen.

Leverans sker höstterminen 2021.

Detta är ett exklusivt erbjudande till Sveriges alla skolsköterskor samt skolor som deltar på Skoljoggen. Erbjudandet gäller fram till 1 oktober 2021. 

Vi på Let’s Make Love Great Again är otroligt stolta att fortsätta vårat samarbete med en fin organisation som gör att vi kan vara med att påverka så att barn och unga får chansen till ett bättre liv.