Skolprojekt-Värsta bästa nätet 3.0

Beställningsformulär

Vi vill gärna beställa Maria Dufvas bok "Värsta bästa nätet". Ett paket innehåller 25 böcker och en lärarhandling. Extraböcker debiteras med 30:- st. Böcker och lärarhandledning är gratis men för varje beställt paket debiterar Let´s Make Love Great Again en hanterings- och fraktkostnad 750:- ingen moms tillkommer. Observera att beställningen är bindande. Ange antal paket i fältet ovan. Faktureras vid beställning med betalningsvillkor 10 dgr.
Max 5 st extraböcker/paket!
Jag godkänner att Let´s Make Love Great Again sparar personuppgifterna jag angivit ovan. Jag kan när som helst höra av mig till Let´s Make Love Great Again för att be dem ta bort eller ändra uppgifterna.

Skolprojektet 3.0 –
Värsta bästa nätet

Vi kan gladeligen berätta att en ytterligare beställningsperiod av boken “Värsta bästa nätet” återigen är igång.

Jätteroligt tycker vi. Tack för all fin respons som vi fått från er
som tidigare beställt. Helt otroligt.

Nu får alla chansen att beställa boken igen.

En ny beställningsperiod är nu igång - beställ boken via formuläret ovan.

Boken

Maria Dufva är kriminolog och medlare vid brott. Under 13 år arbetade hon i ett samarbete mellan polis och socialtjänst för ”Stödcentrum unga brottsutsatta”.

I ”Värsta bästa nätet” vänder sig Maria Dufva direkt till barnen för att berätta hur man kan bli mer nätsmart och undvika farliga och jobbiga situationer.

Boken ger konkreta råd om hur man agerar till exempel när någon som vill videochatta säger att kameran är trasig eller när man får ett otäckt kedjebrev som säger att mamma och pappa kommer att dö om man inte skickar vidare.

Maria Dufva reder ut vad som klassas som ett brott och vem i vuxenvärlden man kan vända sig till när mobilen börjar kännas som ett elakt monster. I boken får barnen också lära sig hur man beter sig för att vara en schysst kompis. Vad gör man till exempel när bästa vännen delat med sig av en riktigt jobbig hemlighet? Och när är det okej att ta bilder av sina kompisar?

”Värsta bästa nätet” tar till exempel upp hur man blir mer källkritisk och kan känna igen fejkade nyheter.